Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Chcete dieselového Riftera?

Tak to musíte rychle běžet k nejbližšímu dealerovi Peugeotu

Tak to musíte rychle běžet k nejbližšímu dealerovi Peugeotu

Kdo by ho neznal?! Vždyť multifunkční Peugeot Rifter je jedním z nejpopulárnějších vozidel na trhu! Svou praktičností a prostorností si získal početnou základnu příznivců. Uveze až sedm pasažérů, odveze kola, lyže, snowboardy…, nebo třeba kočárek a obří nákupy… anebo například veškerou pracovní výbavu řemeslníka či podnikatele. 

Rifter je zkrátka všeuměl, který vám bude oddaně sloužit a přiobjednáte-li mu správnou výbavu, zvládne i náročný terén. Jeho účinný asistenční systém zvaný Advanced Grip Control umožňuje volbu jednoho z pěti režimů jízdy např. sníh, bláto, písek apod. Navíc máte k dispozici systém Hill Assist Descent Control určený pro sjíždění prudkých svahů. Aktivací této funkce dovolíte vašemu vozu přejít do ultranízkých otáček a sjíždět kopec doslova šnečí rychlostí. Je to bezpečné a až neuvěřitelně snadné.

Nyní se po dlouhé odmlce Peugeot Rifter vrací do Česka s dieselovým motorem. Další dobrou zprávou je, že se jedná o modernizovanou verzi s výrazně atraktivnějším designem, novými odstíny a zejména pak s nejmodernějšími asistenčními systémy, jako je například parkovací asistent s 12 senzory, systémem VisioPark 180° a zadní kamerou. A konečně tou nejlepší zprávou je to, že si tento model nyní můžete pořídit za výhodnou akční cenu. Nadstandardně vybavený dieselový Rifter koupíte za 595 000 Kč, 5letou záruku máte v ceně. Ale pozor, návrat dieselových verzí osobního Riftera je jen dočasný. Klienti si tedy budou muset pospíšit, než se emisní nůžky opět uzavřou a populární dieselová osobní dodávka opět zmizí.

Sdílet