Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Kompresní podkolenky CEP NIGHTTECH – RUN THE DARKNESS!

Nedovol tmě, aby tě zastavila :-)

Nedovol tmě, aby tě zastavila :-)

Hlavní partner seriálu NN NIGHT RUN – značka inteligentního sportovního oblečení CEP – představuje novinku jako stvořenou pro všechny běžce, kteří pokračují v tréninku i na podzim, kdy se dny zkracují a zhoršuje se viditelnost. Právě viditelnost se tak stává klíčovým prvkem sportovního oblečení pro zvýšení bezpečnosti sportovce.

CEP uvádí na trh v rámci kolekce podzim/zima 2017/18 novou řadu kompresních podkolenek a návleků edice NIGHTTECH ve třech barevných variantách:

 

NIGHTTECH podkolenka modrá NIGHTTECH podkolenka zelená NIGHTTECH podkolenka růžová

NIGHTTECH návlek modrá NIGHTTECH návlek zelená NIGHTTECH návlek růžová

 

Vysoce reflexní barevné body v zadní části podkolenek a návleků zajišťují, že jste ve tmě perfektně vidět. Pod velmi atraktivním vzhledem produktů jsou podepsány německé návrhářky Anne Gorke a Stephanie Hotz.

Design produktů jen podtrhuje jejich špičkové funkční a kvalitativní parametry. Integrovaná technologie medi compression přispívá k optimálnímu výkonu i regeneraci a stabilizuje svaly a klouby pro snížení rizika zranění. Zvýšená koordinace docílená aktivací svalů přináší při běhu pocit stability a jistoty. Prodyšná pletenina produktů odvádí výborně vlhkost a má vynikající termoregulační vlastnosti. Podkolenky NIGHTTECH navíc obsahují (stejně jako všechny ostatní typy podkolenek CEP) chránič Achillovy šlachy, vzduchové kanálky v chodidlové části k její komfortní ventilaci a extra plochý šev v oblasti prstů na noze nezpůsobující nepříjemné otlaky. Zesílená pletenina v nejvíce namáhaných místech chodidlové části přináší perfektní ochranu před tvorbou puchýřů.

Zastavte se v sobotu 16. 9. 2017 v rámci pražského NIGHT RUNu u promo přívěsu CEP, kde vám produkty NIGHTTECH rádi představíme :-)

Tip: Při zakoupení podkolenek NIGHTTECH na e-shopu www.cepsports.cz získáte v potvrzení objednávky jedinečný kód, pomocí kterého si můžete zaplatit základní startovné (v hodnotě 500 Kč) na kterýkoliv ze zbývajících závodů série NN NIGHT RUN. Více informací k této akci (včetně podrobného přehledu dalších produktů CEP, na které se akce „Startovné na NIGHT RUN zdarma“ vztahuje) najdete zde.

 

Tento článek přináší www.cepsports.cz.

Sdílet

Galerie